tiistai 20. tammikuuta 2015

Aloin kasvattamaan ruohoa

..niiku olin kirpparilla ja ostin sieltä (ku halvalla sai) Fineliä ja sitten tommosen luultavasti feikkivanhan taulun joka on sikäli mielenkiintonen että omakin tontti sijaitsee kuvatun alueen sisällä. Tuohon aikaan siinä ja siinä että onko maaplänttini maalla vai meressä, nykyisin maalla ja pohjavedet kellarissa..
Ajattelin laittaa noihin laakeisiin Fineleihin kissanruohoa kasvamaan jos jättäisivät kissit sitä myöden muut huonekasvit rauhaan.. 

Mitä remonttiin tulee niin varmaankin villan aiheuttamasta kutinasta vittuuntuneena olen viime aikoina panostanut enempikin kahvin valuttamiseen ja sosiaaliseen livekanssakäymiseen kun purkuhommiin. Nyt kummiskin on seinät rungolla. Enään kattolaudotuksen ja sen päälisten villojen purku sekä lattian ihmettelyä -maton alla lauta jonka yritän säilyttää jos mahdollista.

Joitain kuvia tähänastiselta matkalta.


ensimmäinen työtapaturma. Toinen oli kun vasara lähti vanttuusta ja lensi päin vasemman käden rannetta. Teki höpöö.


mitä mahtaa olla toi valkonen iljettävä kasvusto rasian oikealla puolella..?








Mitä tälläset valkoset iljettävyydet mahtaapi olla? Muutaman laudan päällä oli. Eivät kumminkaan vaikuttaneet miltään elottomilta eläviltä (esim toukka tms).


ja mitäs ne nämä sitten on? Näitä oli muuallakin. Ja ihan tosi hankalia kuvata puhelimella..


pitäis siivota...



Loppuun vielä että ennemmin tai myöhemmin joku sisustusintoilijakin ehkä eksyy tälle sivulle ja haluaisinkin ylpeänä esitellä vielä piharakennukseni puuceen. Tuosta mallia.




2 kommenttia:

  1. Nuo valkoiset kotelot ovat jonkin hyönteisen hyljättyjä kotipesiä. Ei vaarallisia. Ja veikkaisin, että tuo vaalea nöyhtä ylemmässä kuvassa on hämähäkin verkkoa ja pölyä. En usko että hometta. Muuten aika uskomattomia kuvia. Villoista, muoveista ja huonosti tehdyistä eristyksistä. Nostan hattua ja seuraan blogiasi erittäin kiinnostuneena. PS. Hieno vessa sulla. Parempi kuin minulla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. moikka ja kiitos vastauksesta :) se valkoinen höttö ei mielestäni näyttänyt hämähäkinseitiltä ja se oli villan ja paperin välissä? Oli tosi tiivistä rihmastoa tms eikä normaalin pölyvillakoirankaan näköinen. Hankala oli saada siitä kunnon kuvaa. Lisäsin nyt vielä toisistakin erikoisällötystyypeistä kuvan kun oli alkuperäsestä unohtunut. Mitähän he mahtavat olla? Ovat kyllä jo villojen mukana jätesäkkeihin pakattuna ulkovarastossa :)

      Poista