sunnuntai 25. tammikuuta 2015

huipulla tuulee

Heihei siellä eettereiden äärellä :)

Ihan sillä asialla läksin että se on kuulkaa työmaa offissa nytten. Poistun maasta.

Tuossa muutama päivä sitten eräs jalomielinen kaverini tuli auttamaan purkuromun ulostamisessa. Saatiin yhteistuumin tyhjennettyä vintti ennakoitua nopeammin jolloin inspiroiduin että joskos sitä purkais samaan hyömyyn vähän yläpohjaa. Purua ja kossupulloja satoi niskaan kun revittiin laudotusta ja muovia pois. Sitä on simasuut rakentaneet ennenkin :)



Saatiin joku viidesosa kattoa auki ja sitäkin aikaansaannosta kirosin jo myöhemmin samana iltana. Ulkona oli yli 10 astetta pakkasta ja safety areallani (sohva) tukka hulmusi ja muutenkin oli helevetin kylymä. Eipä juuri lämmittänyt vaikka vieressä pönttöuuni hohkasi punaisena kun veti niin pirun paljon. Päätin että eiköhän oo parempi laittaa jäihin koko vintti ja odottaa siihen että olen takaisin kotimaan kamaralla ja pihalla tavaraa odottamassa niin että saa suurinpiirtein heti jotain puretun tilalle.

Pakkasta yli -10 ja yläpohja osittain purettu; niin rapsakka oli porstuassa että kissatkin hengaili peittojen alla.  :)

Ostoslista laadittuna, halukkaat kuittaajat käsi ylös.


Itse en tosiaan oman mökkini purkujutuissa ole viinapulloja, vanhaa vihtaa ja paperiin käärittyä sahan terää lukuunottamatta vielä törmännyt mihinkään mielenkiintoseen, Mutta minkä löydön olikaan kaveri tehnyt oman korsunsa pemottamisen yhteydessä. Muumioitunut lepakko! Mitä helvettiä :)



Mutta se siitä. On tullut aika lähteä katkasuhoitoon (rakentamisesta) Barcelonaan jotta voin sitten tulla takaisin ja jatkaa taas niin päivisin kuin iltaisinkin tätä nikkarointia. Aion käydä pällistelemässä Sagrada Familian ja vaikka oman murheenkryynin kanssa ei ole minkäännäkösiä aikatauluja laadittu niin silti valmista on tultava nopeampaa mitä tuon kirkon kanssa (1882 alotettu rakentamaan, edelleen kesken)!!

Adios!


1 kommentti: